fredag 3 december 2010

Trevligt möte

Idag skulle jag "bara" korsa igenom Åhléns för att komma ner i garaget. Så i ögonvrån fick jag syn på Emma S. hudvårdsprodukter. Jag har varit nyfiken på dem en längre tid och hört att de ska vara bra. När jag står där och vrider och vänder på en flaska, hör jag hur någon frågar om hon får visa produkterna och vem står där om inte självaste Emma Sjöberg. Hon var så himla trevlig och kändes trovärdig. Jag tror verkligen att hon själv använder produkterna och är stolt över sin hudvårdsserie. Jag fick med mig ett prov hem och sedan testa i kväll. Förväntar mig att vakna upp och ha (minst) lika fin hy som Emma :). Mer om Emma S. kan ni läsa här.


Bilden kommer ifrån Åhlens hemsida ahlens.se

3 kommentarer:

Åsa sa...

Hoppas du har bättre lycka än jag, med Emmas produkter. Jag gillade doft och konsistens, men fick en allergisk reaktion. Tur att jag inte köpt nåt utan bara en provförpackning. Ha en trevlig 2a advent!

Annika sa...

Jag är jättenöjd med Emmas produkter. Använder de dagligen. Hoppas du tycker om produkterna.
Du har ett award att hämta hos mig.
Trevlig helg, KRAM

Anonym sa...

Jag har flera av hennes produkter och är jättenöjd. Hoppas att du också kommer gilla dem! Hoppas du och familjen får en fin helg i snöyran. Kram Johanna