måndag 31 januari 2011

Kväll för unga med bröstcancer

I morgon kväll ska jag till Amazonas kontor på en kväll för unga med bröstcancer. Det brukar vara väldigt trevligt. Någon mer som ska dit?

söndag 30 januari 2011

lördag 29 januari 2011

Dagens konversation

Det är så himla roligt att kunna dela Julias funderingar, nu när hon börjat prata på riktigt.. Så jag bjuder på en liten konversation från idag :)
Julia och Jag tittar på bilder på båten som Thomas har köpt. Hon har nämligen en lite skev bild av vad som är en stor båt och en liten båt. Idag såg hon en 55 fots princess på Standvägen och tyckte att den var löjligt liten.... Så för att undvika en alltför stor besvikelse när hon får "träffa" vår båt, så tittade vi på bilder på båtar i vår båts storlek....
Jag- Det här är vår nya båt
Julia ser lite fundersam ut
Julia- Var e poolen, bada, plaska
Jag - Båten är så liten så det får inte plats någon pool, det finns bara på finlandsfärjor och stora båtar. De kostar jätte, jätte mycket pengar. Mamma och pappa har inte så mycket pengar. Man får bada i havet.
Julia funderar lite, så suckar hon och säger- Ja mamma, de kosta 2 kronor...

Kick Off

Temat var Disco, Agnes uppträdde och jag hade en riktigt rolig kväll!

lördag 22 januari 2011

Skitcancer

Hittade precis den här bilden i datorn. När jag hittar bilder som den här, känns de som om de är från ett annat liv. Jag ser inte bara annorlunda ut, jag känner mig inte som samma Anna heller. Vissa dagar hatar jag cancer mer än andra.

Rawfood

Jag har bakat linfrö kex idag. Det går superfort att röra ihop "smeten" men sedan ska de stå i ugnen i 10 timmar. Men nu är klara och ska avnjutas med lite havssalt och bregott, eller parmesan.

måndag 17 januari 2011

Ett litet tips

Om ni som jag har en liten tjej eller kille som gillar att rita och måla, och ritar ut målarböcker på ca 10 minuter. Så har jag hittat en hemsida där man kan skriva ut bilder som sedan går att färglägga. HÄR hittar ni mallarna.

fredag 14 januari 2011

Ny tavla

Nu när julgranen dansat ut ut. Så fick "nya" tavlan flytta in. Fick den i 30 års present av min mormor. Men det är först nu jag kommit mig för att lämna in den på ramning. Tyvärr så gjorde passparton lite för bred. Så man ser inte vem konstnären är, men det är P.G. Thelander.

tisdag 11 januari 2011

Sminket från Fjellström har kommit!

Ska testa det idag, så får ni en rapport sedan. Är hemma med feber och halsont idag :(...

söndag 9 januari 2011

Vår lilla snögubbe

Det är så mycket snö på tomten så Julia sjunker ned till hakan. Så vi "byggde" snögubben på altanen istället. Julia döpte honom till Nemo.

Söndag

Thomas och tjejerna är på kalas. Jag är hemma, har städat övervåningen och sitter nu i soffan med Marie Clairs januarinummer. Har känt mig stel och öm i lederna de senaste dagarna. Men det har ändå blivit mycket bättre sedan jag började med 28-dagars Zoladexen igen.

lördag 8 januari 2011

IPad

Eftersom jag fått några frågor om iPaden, så tänkte jag publicera svaren här.

Jag bloggar via en app som heter blogpress det fungerar bra! Om jag bara surfar in via Safari, så kan jag inte ladda upp bilder på bloggen.

Önskar att jag haft en iPad under cellgiftsbehandlingarna, den hade varit toppen att ligga och slösurfa på från sjukhuset. Jag fick cellgifterna i 3 timmar, så det fanns ganska mycket tid till att göra annat.

Jag har en 16 Gb, 3G. Det räcker bra för mig.

Ja man måste vara väldigt snäll för att få en iPad av tomten... Eller så hade tomten lite dåligt samvete för förra årets julklapp. Jag fick en silkepil... Vilket kändes lite ironiskt, när jag var mitt uppe i cellgiftsbehandlingar och hårlös på benen. När jag sedan testade den, så höll jag på att dö. Det kändes som tortyr och då anser jag mig ha ganska hög smärttröskel. Den ligger numer djupt inne i en garderob.

Har ni fler frågor får ni gärna höra av er, min man/tomten är ett Apple freak och kan det mesta. Så kan inte jag svara så kan han :).

fredag 7 januari 2011

Love in a box

Nu har min fina iPad äntligen fått ett stilfullt fodral. Igår kom det med posten, mitt fodral från Liberty London. Jag vibrerade nästan när jag öppnad kartongen och där, i en lila ask med sidenband runt, låg det perfekta fodralet. Dessutom fick man med en dustbag. Det luktar äkta läder och jag tycker att det är supersnyggt. Nu ser jag mig själv sittandes i en lyxig hotell-lobby i min finaste dräkt med fodralet i knät, sippandes på ett glas vitt vin. För det här fodralet förtjänar lite uppmärksamhet :)

2 timmar

Igår stack jag och Thomas in till stan kl 9, för att gå på MQs rea. Efter lite shopping, tog vi en fika. Vi var borta hemifrån under 2 timmar och det kändes som om vi hann prata mer än vi gjort på 2 veckor. Jag tror att vi måste bli bättre på "vi-tid". Vi borde börja med våra kvällspromenader igen. Nyttigt för både själ och kropp :)

Lösenord

Tack Ylva för mailet, jag trodde att det bara var hos oss vi fick upp lösenordsrutan. Jag vet inte vad som hänt... Sofia har lagt in lösenord på sin blogg, men varför kommer det upp när man går in på min? Jag har tagit bort alla länkar till hennes blogg från min blogg, men det fungerar fortfarande inte. Jobbar på att lösa det. Men tillsvidare får ni klicka bort inloggningsrutan, så fungerar min blogg som vanligt :).

Har precis kommit hem efter middag på T- bar och We will rock you på Circus. Nu är det sovdags så att jag orkar gå upp till jobbet i morgon. Sov Gott!!

måndag 3 januari 2011

Sjuk :(

Jag skulle bara slänga upp en bild på bloggen och skriva att jag sitter och fryser på kontoret. Efter att ha tittat på bilden, inser jag att jag nog inte bara är lite förkyld utan även har feber....

God Fortsättning!!!

Sälen är påväg till Dagis :)