lördag 22 januari 2011

Skitcancer

Hittade precis den här bilden i datorn. När jag hittar bilder som den här, känns de som om de är från ett annat liv. Jag ser inte bara annorlunda ut, jag känner mig inte som samma Anna heller. Vissa dagar hatar jag cancer mer än andra.

4 kommentarer:

Linda sa...

Åh, jag förstår dig precis!! Känner också så. Som förut idag när jag skulle in i duschen och såg mig själv naken i spegeln. Känner mig så himla ful med ett stort ärr på ena sidan där bröstet suttit, en äcklig cvk-slang som går in vid halsen och så en morfin-pump som sitter fast med en slang till ena överarmen. Ja, och så allt annat också. Det är så mycket som har förändrats på bara ett enda år. Man hinner liksom inte med.

Cancer är en hemsk sjukdom, men som du säger så hatar man den mera vissa dagar än andra!

kramar i massor!
/Linda

mammaxtre sa...

Vilken jättefin bild.

Jag känner din frustration när jag läser detta inlägg. Jag tror nog att vissa händelser i ens liv formar oss till dem vi är. Ibland är det nog så att man plötsligt inte känner igen sig själv. Det är nog oundvikligen så. På gott i vissa fall och ont i andra.

En styrkekram till dig från mig

Annika sa...

Ingenting är som förr, det känns både bra och dåligt för mig. Men mest dåligt, ville ju inte ha den här skitcancern. Visst är det så att vissa dagar hatar man den mer.
För mig är DU FANTASTISK!
KRAM.

Stina sa...

STYRKA till dig! Kram