tisdag 29 juni 2010

Mulet i Frankrike, med ändå så skönt.

Sitter på altanen och slappar. Tittar ut över de grön kullarna och vinodlingarna. Igår var vi och provade vin under eftermiddagen och några lådor får följa med hem. Idag ska vi åka in till Bergerac och strosa runt. I morgon ska det bli strålande sol och då blir det stranden.

måndag 28 juni 2010

onsdag 23 juni 2010

Shopping

Idag fick jag så himla bra nyheter när jag var påväg hem från jobbet. Det måste firas, och helt plötsligt hade jag 2 kjolar, ett linne, nya springskor och nya icke så springvänliga skor i olika påsar. 2 klänningar till Julia fick följa med hem också. Tack vännen för att jag fick en underbar nyhet och därför något att fira med shopping :)

söndag 20 juni 2010

fredag 18 juni 2010

Därför gör jag inte "dagens"

Idag tänkte jag visa min hatt. Tog ca 10 bilder och det här var den bästa, då kan ni tänka er hur resten såg ut. Det är därför jag inte gör "dagens", bara dricker dem :) ... Kolla ögonen och vinkeln på benen scarry!!

tisdag 8 juni 2010

Busy Bee

De senaste dagarna har varit minst sagt fullbokade.
I fredags fyllde mormor 90 år, det blev ett kort grattis och en bukett blommor, innan vi (mamma, Julia och jag) begav oss till Strömsholm. För att titta på hästtvävlingar. Kom hem vid 22 tiden och då satt Thomas inne hos våra grannar. Så jag gick in dit och tog ett glas vatten :). I lördags var det möhippa för Emma. En toppendag, med mycket bra upplägg. Vi var bl.a. på stripchair. Hade grym träningsvärk i både mage och lår igår. Det var mycket roligare än jag trott, även om jag är graciös som ett kassaskåp. Jag åkte hem efter middagen vid 23.30 tiden, då kändes det jättetråkigt att avbryta kvällen. Men ca 1 timme efter att jag landat i sängen vaknade jag av att Julia kräktes i vår säng och resterande "sömntimmar" uteblev. I söndags firade vi mormor, med alla hennes väninnor och vår familj. Igår var jag hemma med Julia och på kvällen kom mina systrar, min kusin och faster över på middag. Den här veckan är varje kväll uppbokad och på fredag åker vi till Skåne för att gå på bröllop. Vilket ska bli väldigt roligt. Ser fram emot lite sovmorgon :) och att umgås med vänner.

torsdag 3 juni 2010

Morgonstund har guld i mun, bokstavligen

Köpte den här (+ en till) tekoppen på Indiska igår. Min fina tekopp som jag fått av svärfar och bonus svärmor lossnade örat på för några dagar sedan. Det är lite underdimisionerade öron på min "baljor" med te. Nu får jag återigen en bra start på dagen. I morse var jag dessutom på "sommar-frukost" på dagis.
I morgon bär det av till Strömsholm för att gå på hästtävlingar. På lördag ska jag träffa kompisar och förhoppningsvis njuta av det vackra vädret och på söndag firar vi mormor som fyller 90!
Kanske hinner vi fira att vi varit förlovade i 3 år också? Vi förlovade oss den 5/6-07.

onsdag 2 juni 2010

Upprörande?

Nu debatteras det hejvilt om det här inslaget från TV4-play. Visst kan jag väl tycka att det är lite väl mycket pengar att köpa en handväska till sin 10-åring för 10 000kr. Men ett intresse är väl ett intresse? Själv ville jag nog mest se ut som alla andra när jag var 10. Jag hade ingen större koll på de stora modehusen :).


Den här video tycker jag däremot är väldigt upprörande, en 2 åring som röker, blääää!!
Videon ser ni här