onsdag 27 juni 2007

Midsommar i Skärgården

Vi har tillbringat midsommarhelgen i vår vackra skärgård. Även om vädergudarna inte stod på vår sida i början av helgen så har vi haft det jättebra!


Pripps blå reklam?


Sill-lunch på klippan


Jag med underbar utsikt och sexiga mjukisbyxor :o)


Vår båt i solnedgång

torsdag 14 juni 2007

Var finns drömringen?

I måndags var jag och sötis inne i stan och letade ringar. Det visade sig att alla de stora guldsmedskedjorna hade precis samma sortiment. Så ringen jag sett ut på nätet fanns inte hemma för provning. Sedan hittade jag en jättefin ring på nätet som jag var en knapptryckning från att beställa. Men det visade sig att de inte kunde leverera förrän i mitten av augusti. Jag vet att sommaren går på ett kick, men jag vill ju ha ringen NU! Det är mycket i huvudet just nu och jag längtar efter semester. Skönt att jag tagit ledigt några extra dagar kring midsommar.

Bygget flyter på, formen för grunden är på plats. Så nu kan man se hur stor utbyggnaden verkligen blir. Det kommer att bli bra, det måste bli bra!


fredag 8 juni 2007

800 grader inne och grävningen är klar.

Jag saknar vår altan. Det är kockhett inne i vårt hus och även om man öppnar fönster och dörrar så blir det inte svalare. Jag älskar värme och sol, men är hellre på landet eller i båten varma dagar. Jag åker till landet efter jobbet i kväll, förhoppningsvis i sällskap av min kusin Cissi. I morgon är det middag hos kompisar och på söndag ringjakt. Jag har sett ut några ringar på nätet som det ska bli spännande att titta närmare på.

De har grävt klart bakom huset nu och berget låg lite djupare ner än vad vi först trott. Så det kommer att mura en grund istället. Ev. kan få plats med ett cykelrum under huset. Det vore skönt, så får vi lite mer plats i förrådet.

Trevlig Helg!!

torsdag 7 juni 2007

VÄRLDENS BÄSTA FRIERI !!

I tisdags åkte jag och Thomas ut med båten, för att äta middag på Bullandö Krog.
Under middagen friade min älskling och jag sa självklart JA!! Blev väldigt överraskad och glad.
Asken han räckte fram var tom, så vi kan välja ringar tillsammans. Han säger att jag är så kräsen, förstår inte vad han menar ;o) .
Under helgen ska vi välja ringar, längtar tills jag får ha den på mitt finger.


tisdag 5 juni 2007

Byggare Bob är på plats :)

I morse rullade grävskopan in på gräsmattan (genom vår häck....) Vips så var hela betongfundamentet med armering och allt rivet. Under dagen börjar de gräva och inom ett par veckor är förhoppningsvis grunden på plats. Spännande!! Jag och Thomas flyr fältet i kväll och åker ut med båten i skärgården, ikväll blir det middag på Bullandö och i morgon solning och ev. ett dopp.
Ser verkligen fram emot det!

fredag 1 juni 2007

Så åkte taket ned, tjohoo!

I onsdags så rev vi taket över altanen, till hjälp hade vi alla "grannmännen" på gatan. Det var jättetungt och bökigt. Tack alla för hjälpen! Vår granne till vänster ska "ärva" taket och ville gärna ha det helt. Annars hade vi nog slagit sönder det. Men nu är förhoppningsvis allt som vi ska riva rivet. Så i helgen blir det hästtävling och båtliv. Visar även en bild på min orkidé som blommat konstant i 3 år (och ja den är riktig).
Trevlig Helg!