onsdag 27 maj 2009

Pilgrimsfärd á la Anna

Det sägs att man någon gång under livet ska ta en paus från allt mediabrus, mobiltelefon och bege sig långt bort från allt materiellt. En paus för eftertanke, där det enda man har är sig själv och sina tankar. Lite som en pilgrimsfärd. Det känns helt otänkbart just nu. Men om jag någon gång skulle göra det, så skulle jag överväga att göra det här....

Sockerberoende?

Jag försöker att dra ner på mitt sockerintag, inspirerad av min kompis Emma. Men ack så svårt det är. Kommer på mig själv flera gånger om dagen när jag stoppar in något sött i munnen. Läsk, en kaka, en liten godisbit... Det värsta är att det syns. Byxorna sitter hårt i midjan och det är lite väl mjukt runt magpartiet. Snart är sommaren här och jag får ligga i vassen, om jag inte skärper mig. Kanske hinner man med en GI-månad innan semestern?!


En farlig favorit.....

måndag 25 maj 2009

Det går framåt....

Igår gjorde jag och Thomas ett "ryck" med huset. Jag skrapade färg och Thomas målade väggarna runt altanen. Vi har valt en grå färg med varma toner. När vi är klara med huset = allt är målat, så ska vi få en belöning. En weekend någonstans, kanske i Sverige kanske utomlands. Vi försöker att vara realistiska, och planerar vår weekend i slutet av Augusti. Några förslag på resmål?

Underbara Stockholm


Snart är sommaren här!

lördag 23 maj 2009

onsdag 20 maj 2009

Plötsligt händer det.........

En morgon vaknar man upp kl 7 och upptäcker att man fått sova en hel natt, för första gången på över 1 år (HURRA!!!!!)... Så idag fanns lite extra energi, vi åkte till Högdalsbadet och badade med Sissi, Vendela och Vincent. Julia tyckte att det var så himla kul, och kastade sig ut i rutschkanan utan att blinka. Sedan åkte jag och Jullan in till stan och åt lång lunch med min gamla kompis Putte. Vi har inte setts på 1 år så det fanns lite att prata om.

Gammal bild....
:)

måndag 18 maj 2009

Hemma igen

Är hemma igen efter en mycket lyckad helg! Det var så skönt att få boosta med lite tjejsnack. Det blev pyttelite shopping och en hel del party. Tänk att man fortfarande orkar dansa till kl 5.30 :).

På fredags natten spanade vi in det här stället som heter Karriere och ligger i köttdistriktet...

Lördags natten tillbringade vi på Luux.........

måndag 11 maj 2009

Köpenhamn

På fredag åker jag och 4 kompisar till Köpenhamn. För en riktig tjejweekend. Det ska bli jättekul, det var så länge sedan vi bara hängde. Jag har aldrig varit i Köpenhamn.. Har varit på andra ställen i Danmark men inte i där. Så det blir lite extra spännande. Vi åker tåg ner och ska bo på Plaza. Ser fram emot lite shopping, god mat och att träffa girlsen!


söndag 10 maj 2009

Svarta hingsten

Idag blev jag ägare till den här fina cykeln! Den kommer Julia och jag glida runt på i vår/sommar. Bra för kroppen och miljön.

torsdag 7 maj 2009

Arbete och Margaritas

Ikväll ska jag träffa min kompis M och gå på Texas. Margarita och Nachos har utlovas och massor av tjejsnack förstås. Men först ska jag och Sofia göra ett ryck utomhus, rensa ogräs, skrapa färg och kanske rensa förrådet. Så en kväll på stan kommer att kännas extra bra idag! Sofia kommer att få 200 kr som hon sedan ska lämna till skolan som sedan skänker pengarna till barn i Afghanistan. Gubbängsskolan har nämligen operation dagsverk idag, alla högstadieelever ska lämna in 200 kr som de jobbat ihop. En god gärning x 2!!

söndag 3 maj 2009

Uppdatering

Vi kom hem strax efter 4 i lördags. Så lördagen blev lite av en sova ikapp dag. Vi fick väl egentligen inte så många svar från läkaren. Krupp växer bort, om hon får det igen så ska vi sätta henne i vagnen och gå en promenad. I dag hade Julia lite feber och är väldigt förkyld. Jag har ont i halsen. Så det är lite synd om oss….
Vi har börjat skrapa bort gammal färg på huset och enats om att huset blir grått med vita knutar. Det kommer garanterat några bilder sedan.

lördag 2 maj 2009

På sös barnakut kl 2.30


Trots att det är jättetrist att sitta på akuten med en liten tjej som har fått ett krupp anfall. Så kan jag inte låta bli att dra på smilbanden åt Thomas och Julia som sover mittemot mig. T snarkar dessutom. Julia har fått medicin som verkar hjälpt och nu väntar vi på att få träffa en läkare. Vi kom hit kl 1 nu är kl 2.30. Jag längtar efter vår säng!!!