onsdag 16 juli 2008

Sommar och Sol

Vi har tillbringat några dagar på sjön, först 2 nätter på Ingmarsö hos Henrik och Ulrika och sedan 2 nätter på Sandhamn. Nu är vi hemma ett par dagar och passade på att åka och bada i barnens farfars pool. Igår var Isabell och Mormor här och hälsade på, mycket trevligt. Vi har även fyllt vår egna lilla pool, men än så länge har det inte blivit något dopp där. Idag ska jag hämta mitt och Julias pass. Får nog ta och scanna in dem, ett gott skratt förlänger livet…. I morgon åker vi ut med båten igen och då blir det någon mysig vik och sedan Sandhamn igen :).
Kram så länge!!

tisdag 8 juli 2008

En ny partypingla är född!!

I helgen bar det av till Vänersborg för 2 dagars fest. Som min kära vän Carl-Magnus arrangerade tillsammans med Marika på hennes familjs säteri.
Jag var till en början lite skeptisk till att ta med en 10 veckors bebis till en fest. Men med facit i hand så var det mycket lyckat. Julia hade inget emot partylivet. Hon minglade vant runt och flirtade med potentiella framtida pojkvänners fäder. Under middagen sov hon, med hörselskydden på. En mycket trevlig helg!!

Rast på resan ned
Tal från värden
Jag och Thomas på lördagskvällen
Thomas, Julia och jag på dansgolvet