måndag 16 juni 2008

Lilla hjärtat

Idag var jag och Julia på en tidig 2 månaders kontroll, det var dåligt med tider efter midsommar så vi fick komma lite drygt en vecka för tidigt. Vi började med att väga och mäta. Hon mäter nu 59cm över havet och väger 5100g och följer sin vikt och längd kurva perfekt.
Sedan skulle vi träffa läkaren, som genast berömde henne för att hon var så vaken och stadig. Ett riktigt A-barn sa läkaren, sedan skulle hon lyssna på hjärtat och hon lyssnade och lyssnade och flyttade stetoskopet flera gånger. Det kändes som en evighet. Sedan tittade läkaren på mig och sa att hon hörde ett litet blåsljud på Julias hjärta. Hon förklarade säkert 100 gånger att det inte är något som jag ska vara orolig för, eftersom hon utvecklas så fint annars. Det är vanligt och oftast växer det ihop av sig själv. Men vi har i alla fall fått en remiss till SÖS, där vi kommer att få träffa ett specialist team. Bara det låter läskigt. Försöker att intala mig att om läkaren trott att det var allvarligt så skulle vi inte behöva vänta tills i augusti för att träffa det här ”specialistteamet”. Då hade vi väl fått en tid nu?! Hur som helst känns det lite tungt att behöva vänta hela sommaren innan man vet säkert hur allvarligt det är…..

söndag 15 juni 2008

Fotbolls EM-2008

Igår spelade Sverige mot Spanien. Vi hade några kompisar som kom över och grillade och tittade på matchen. Så här såg familjen Claesson ut dagen till ära :)...

Gardinbyte

När man inte har råd att köpa nya gardiner, så får man göra en lite rockad av de gamla. Satte upp våra gamla limegröna gardiner i matrummet och de gardiner som vi haft i matrummet i vardagsrummet. Idén var faktiskt Thomas. Det blev mycket ljusare och mer somrigt. I höst kanske det kan bli nya gardiner.


söndag 8 juni 2008

Lite mer Julia :)

Julia har börjat vara vaken under längre perioder. Det visade hon prov på på Isabells studentuppvaktning. Hon var vaken hela kvällen och charmade alla.

Julia i mormor Kerstins knä

4 generationer

Isabell och Cissi med Julia

Jag kan inte låta bli att pussa :)

Julia som Cheerleader, klänningen kommer från NY och den har hon fått av Danne och Maria


Gröna fingrar...

Jag och Julia har varit på Plantagen och handlat blommor, som jag sedan planterade i lite olika krukor. Vi har även köpt blå och vitprickiga dynor som man kan sitta på i trappen och dricka sitt morgonkaffe. Mysigt!!!